How to grow old : ancient wisdom for the second half of life

Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριος συγγραφέας: Cicero, Marcus Tullius (Συγγραφέας)
Άλλοι συγγραφείς: Freeman, Philip, 1961- (Μεταφραστής), Cicero, Marcus Tullius.
Γλώσσα:English
Latin
Θέματα:
Φυσική περιγραφή:xvii, 196 pages ; 18 cm
Βιβλιογραφία:Includes bibliographical references.
Έκδοση: Princeton : Princeton University Press, [2016]
ISBN:9780691167701
0691167702
LEADER 01741cam a2200433 i 4500
001 mig00001569586
005 20191026190747.0
008 151022s2016 nju b 000 0 eng
010 |a  2015024460 
019 |a 919479401  |a 951005128  |a 952988820 
020 |a 9780691167701  |q hardcover ;  |q acid-free paper 
020 |a 0691167702  |q hardcover ;  |q acid-free paper 
024 8 |a 40025902223 
035 |a (OCoLC)ocn928115670 
035 |a 852224 
035 0 0 |a 852224 
040 |a DLC  |b eng  |e rda  |c DLC  |d YDX  |d BTCTA  |d OCLCF  |d YDXCP  |d CDX  |d COO  |d ZCU  |d YUS  |d XII  |d OCLCO 
041 1 |a eng  |a lat  |h lat 
042 |a pcc 
049 |a VZSA 
050 0 0 |a PA6308.C2  |b F7 2016 
082 0 0 |a 305.26  |2 23 
100 1 |a Cicero, Marcus Tullius,  |e author. 
245 1 0 |a How to grow old :  |b ancient wisdom for the second half of life /  |c Marcus Tullius Cicero ; translated and with an introduction by Philip Freeman. 
264 1 |a Princeton :  |b Princeton University Press,  |c [2016] 
300 |a xvii, 196 pages ;  |c 18 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
546 |a In English and Latin. 
504 |a Includes bibliographical references. 
590 0 |a Retiree library. 
650 0 |a Old age  |v Early works to 1800. 
700 1 |a Freeman, Philip,  |d 1961-  |e translator. 
700 1 2 |a Cicero, Marcus Tullius.  |t Cato maior de senectute. 
700 1 2 |a Cicero, Marcus Tullius.  |t Cato maior de senectute.  |l English. 
994 |a C0  |b VZS 
999 f f |i 92620cdf-93cc-4a7c-aa50-082c01a636e6  |s 1126fea9-5ce4-49cd-9218-9abe6cace71c  |t 0 
952 f f |a Skidmore College  |b Main  |c  Lucy Scribner Library  |d 3rd floor  |t 0  |e PA6308.C2 F7 2016  |h Library of Congress classification  |i physical  |m 33048007373004  |n 1